Biznis

info kantun

Ponovljen natječaj za zapošljavanje dviju radnica u sklopu projekta “Otočka žena”

Ponovljen natječaj za zapošljavanje dviju radnica u sklopu projekta “Otočka žena”

Općina Preko ponovno je raspisala natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u sklopu projekta „Otočka žena“, u okviru Poziva „Zaželi – Program zapošljavanja žena – faza II”.

Ponovljeni natječaj odnosi se na zapošljavanje na puno radno vrijeme dviju radnica za pružanje usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

Trajanje radnog odnosa je 12 mjeseci, mjesto rada područje Općine Preko, radnice ne moraju imati prebivalište na području Općine Preko.

Ciljane skupine za zapošljavanje su nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a s naglaskom na teže zapošljive skupine u lokalnoj zajednici (primjerice, žene od 50 godina naviše – ali mogu biti i mlađe, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice).

Opis poslova:

  • dostava namirnica,
  • pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika,
  • pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova krajnjih korisnika,
  • pomoć pri oblačenju i svlačenju,
  • briga o higijeni i osobnom izgledu,
  • pomoć u socijalnoj integraciji,
  • pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.),
  • pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima i druge poslove vezane uz skrb starijih osoba.

Prijave na oglas za mogućnost zapošljavanja u sklopu provedbe projekta „Otočka žena ” podnose se zaključno s danom 25. siječnja 2021. godine, s naznakom „Prijava na oglas u sklopu projekta „Otočka žena” na adresu Općina Preko, Trg hrvatske nezavisnosti 2, 23273 Preko. Prijave se mogu dostaviti i u pisarnicu Općine Preko na adresu Trg hrvatske nezavisnosti 2, 23 273 Preko, a sve pojedinosti objavljene su na mrežnoj stranici Općine Preko.


Reci što misliš!