Biznis

Studeni u Studencu

Nagrađena najstarija korisnica Cool kartice u Hrvatskoj

Nagrađena najstarija korisnica Cool kartice u Hrvatskoj

Studenac u svojem prepoznatljivom mjesecu osigurao mnogobrojne pogodnosti za kupce i nagradio najstariju korisnicu Cool kartice

Studeni je mjesec Studenca, a uz mnogobrojne pogodnosti za kupce, odličnu ponudu i nagradne igre, to je i mjesec slavlja. Naime, u pulskom Studencu nagrađena je posebna korisnica Cool kartice. Puljanka Mirela Marin sa svojih 88 godina najstarija je korisnica te kartice u Hrvatskoj, a nagrada joj je uručena uz prigodno druženje ispred njezine sretne trgovine.

„Već dugi niz godina kupujem u Studencu i ugodno sam iznenađena ovim divnim znakom pažnje. Pravi je to pokazatelj kako godine čovjeku uvijek mogu donijeti neko novo iznenađenje, ali i pogodnosti. Naime, svakog 11. u mjesecu mi umirovljenici zahvaljujući Cool kartici ostvarujemo popust na kupnju, tako da je ovo dodatno veselje. Hvala na poklon-bonu i prigodnoj torti za sve. Nastavljam kupovati u svojem najdražem lokalnom marketu, a dio poklon-bona sigurno ću potrošiti na svoju nećakinju, koja mi je i javila sretne vijesti“, istaknula je razdragana Mirela, kojoj je Cool kartica donijela poklon, a svim kupcima svakodnevno donosi uštedu pri kupnji do čak 50%.

Studenac Cool kartica

Studenac je u svojem posebnom mjesecu također pripremio odlične ponude u trgovinama. Tako od početka studenoga svakog tjedna u sklopu akcije „Daj pet“ nudi omiljenih pet artikala po odličnim cijenama. Slikovito rečeno, dok su vani temperature sve niže, u Studencu su popusti viši. „Daj pet“ u kombinaciji s Cool karticom vodi do većih ušteda i većeg broja naljepnica za program vjernosti – Gastro gušti. Program traje do 7. siječnja, a kupcima nudi izvrsnu priliku da svoju kolekciju posuđa upotpune ekskluzivnim proizvodima Carl Schmidt Sohn i Vista Alegre.

„Cijenimo svoje kupce i povjerenje koje nam svakodnevno pružaju. Drago nam je što i ovom prilikom to možemo pokazati i proslaviti. Naime, kao vodeći maloprodajni lanac na Jadranu, proteklih godina neprestano ulažemo u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca i pružanja iskustva ugodne kupnje, a dio te nadogradnje iskustva svakako je i naš prigodni Studeni u Studencu“, pojasnila je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

Studeni u Studencu je mjesec pogodnosti i slavlja. Mirela Marin najstarija korisnica Cool kartice

Kupcima je u Studencu tako dostupan niz dodatnih pogodnosti i usluga, a osim Cool kartice, tu su i mnogobrojni noviteti poput programa vjernosti, projekta Kupi i pokupi te usluga kao što su mogućnost slanja paketa s prodajnog mjesta i plaćanja režija. Također, poseban naglasak stavljen je na svježe proizvode te na sada već prepoznatljivu ponudu to go. Sve su to značajke koje utječu na cjelokupno zadovoljstvo prilikom kupnje.

Studeni u Studencu još uvijek traje, pogodnosti su tu, a za one koji još nemaju svoju Cool karticu, sada je pravo vrijeme da u najbližem Studencu ispune jednostavan registracijski obrazac, preuzmu karticu i tako si osiguraju sve prednosti koje ona donosi, osobito u ovom posebnom mjesecu.


Reci što misliš!