Biznis

ponedjeljak, 25 ožujka

Prezentacija paketa mjera aktivne politike zapošljavanja u COIN coworkingu Zadar

Prezentacija paketa mjera aktivne politike zapošljavanja u COIN coworkingu Zadar

Udruženje obrtnika Zadar, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Zadar, organizira prezentaciju paketa mjera aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a, na kojoj će biti prezentirani uvjeti i načini korištenja sredstava za provođenje mjera u 2019. godini.

Prezentacija će se održati u ponedjeljak, 25. ožujka 2019. godine u prostorijama COIN coworkinga, na adresi Zadar, Put Murvice 16/II kat u trajanju od 12,00 do 14,00 sati.

Na prezentaciji će polaznici imati prilike aktivno sudjelovati i postavljati konkretna pitanja, stoga ne propustite priliku iz prve ruke saznati informacije o novom paketu mjera HZZ-a za 2019. godinu, koji obuhvaća sljedeće mjere:

- Potpore za zapošljavanje
- Potpore za usavršavanje
- Potpore za samozapošljavanje
- Obrazovanje nezaposlenih
- Osposobljavanje na radnom mjestu
- Mjere za stjecanje prvog radnog iskustva
- Potpore za očuvanje radnih mjesta
- Stalni sezonac

Predavači će biti Elena Jurić, Rukovoditeljica Odsjeka za aktivnu politiku zapošljavanja HZZ Područnog ureda Zadar, te Ivo Sutlović stručni savjetnik za samozapošljavanje.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovoj edukaciji, potvrdite svoj dolazak do ponedjeljka, 18. ožujka 2019. godine na sljedeće kontakte Udruženja:

info@uoz.hr ili tel. 023/213-379, 213-678.


Reci što misliš!