Biznis

U HGK ŽK Zadar

Besplatna interaktivna radionica u sklopu programa Google Digitalna garaža

Besplatna interaktivna radionica u sklopu programa Google Digitalna garaža

U utorak 5. prosinca, s početkom u 10 sati u dvorani za sastanke Županijske komore Zadar, po drugi puta održat će se besplatna interaktivna radionica u sklopu programa Google Digitalna garaža koji se provodi u partnerskoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Otvorenog učilišta Algebra.

Radionica je namijenjena za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata te na taj način iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Predviđeno trajanje radionice je tri sata nakon čega slijede konzultacije na primjerima sudionika (svojevrsni Q&A).

Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. Svi mogu imati koristi od toga, neovisno o svojim vještinama, ciljevima ili iskustvu.

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.


Reci što misliš!