Biznis

crowdfunding - Unique Travel Set

Hrvatski startup kreće u pohod na svjetsko tržište

Hrvatski startup kreće u pohod na svjetsko tržište
Mario Poje

Početkom crowdfunding kampanje na Kickstarteru, Unique Travel Set je započeo svoj prodor na globalno tržište. Riječ je o domaćem proizvodu modne dizajnerice Katarine Džale i njezine poslovne partnerice Rašeljke Maras

Ženama omogućava da sa sedam odjevnih predmeta i multifunkcionalnom torbom budu tri do pet dana na putu sa svom potrebnom odjećom za različite prigode. Set omogućava oko 30 različitih odjevnih kombinacija, a teži manje od dva kilograma.

"Kao modna dizajnerica i netko tko radi sa ženama već gotovo 20 godina, znam da se žena u svojoj odjeći želi osjećati sigurno, udobno, pouzdano, a istodobno izgledati lijepo. Ovih sedam odjevnih predmeta omogućiti će ženama diljem svijeta da se upravo tako i osjećaju gdje god se nalazile, a pritom će uz sebe imati samo lagani kofer bez suvišne prtljage", rekla je o Unique Travel Setu suvlasnica i dizajnerica proizvoda, Katarina Džale.

S obzirom na aktualnu Kickstarter kampanju, proizvod je u sljedećih 44 dana moguće kupiti isključivo putem te platforme

Kupac koji odluči kupiti Unique Travel Set putem Kickstartera, proizvod "kupuje" danas, no njegova kartica se tereti tek za 44 dana, po uspješnom završetku kampanje. Po završetku kampanje kreće proizvodnja, a domaći kupci svoje Unique Travel Setove mogu očekivati tijekom lipnja, dostavom na kućnu adresu.

U Unique Travel Set je kao poslovni anđeo uložio i Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE.


Reci što misliš!