Biznis

Portal za nekretnine

I hrvatski otoci na portalu za nekretnine ProdamSam.com

I hrvatski otoci na portalu za nekretnine ProdamSam.com

ProdamSam.com omogućava pojedincima da samostalno kupe ili prodaju nekretnine

ProdamSam.com je vodeći internet portal za direktno oglašavanje nekretnina od strane vlasnika u Istočnoj i Jugoistočnoj Europi. Svoje usluge pruža u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Republici Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Belorusiji, Bugarskoj, Makedoniji, Srbiji, BiH, Rumuniji i u stalnoj je ekspanziji. ProdamSam.com je raspoloživ na svakom od lokalnih jezika, kao i na engleskom, ruskom, a uskoro i njemačkom.

ProdamSam.com, vodeći web oglasnik za nekretnine bez posrednika u Jugoistočnoj Evropi, od sada je bogatija za novu uslugu - Pretraga Hrvatskih Otoka sa interaktivnom kartom. Ova usluga dostupna je na stranici Napredna Pretraga portala www.ProdamSam.com .

Svjetsko je tržište prepoznalo netaknutu ljepotu hrvatskih otoka i potražnja za nekretninama na njima sve je veća. Hrvatski arhipelag sa 1.000 otoka i gotovo 4.000 kilometara obale, najveći je i najljepši na Jadranu i šire. Od sada Vam ProdamSam.com nudi mogućnost pretrage nekretnina na svim otocima Jadrana, ili samo na određenom otoku koji Vas posebno interesira. 

ProdamSam.com je jedinstven i po tome što vam na jednom mjestu omogućava da pronađete sve informacije o nekretninama. U Imeniku usluga portala svoje informacije mogu postaviti arhitekti, dekorateri, inžinjeri, pravnici, agenti osiguranja, financijski savjetnici, dobavljači, majstori kao i ostali profesionalci čiji je posao vezan uz nekretnine.
Koncept trgovine nekretninama Bez posrednika portala

ProdamSam.com omogućava pojedincima da samostalno kupe ili prodaju nekretnine. Portal je osmišljen tako da vlasnici mogu lako objavljivati i uređivati oglase za svoje nekretnine.

ProdamSam.com je multinacionalni i višejezični portal, tako da je dostupan korisnicima širom svijeta.

Ime ProdamSam.com nalazi se u završnoj  fazi odobravanja imena zaštićenog u EU.  


Reci što misliš!