Biznis

Nova shopping meka

U sklopu svečanog otvorenja Supernova najavljuje 4 dana fešte

U sklopu svečanog otvorenja Supernova najavljuje 4 dana fešte

Nedostaci su uklonjeni, a danas bi trebao uslijediti posljednji tehnički pregled, pa nova zadarska shopping-meka svoja vrata otvara već u četvrtak, 11. studenog, i to u spektakularnom stilu

Svečano otvorenje shopping centra Supernova Zadar koje je bilo predviđeno za 28. listopada, odgođeno je radi problema tehničkih pitanja i uporabne dozvole.

Dokumentacija koja je bila dostavljena Upravnom odjelu za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja nije zadovoljila uvjete.

Nedostaci su uklonjeni, a danas bi trebao uslijediti posljednji tehnički pregled, pa nova zadarska shopping-meka svoja vrata otvara već u devet sati, u četvrtak, 11. studenog, i to u spektakularnom stilu.

Naime, najavljen je niz događanja koja će u Supernovu privući brojne kupce, a to su, uz već klasičnu ponudu besplatnih zalogaja i pića, limena glazba i Tovareća mužika. Bit će tu i baloni za mališane, te atraktivno oslikavanje lica za tinjedžere.

Zanimljiva ponuda odnosi se na besplatnu autobusunu liniju koja će u četvrtak od 8 do 19 sati kretati s Kolodvora do novootvorenog centra, a prevoznik je Puntamika Line.

38 tisuća kvadrata zauzelo je gotovo 70 prodajnih mjesta, a mnogi brendovi u Zadru će se pojaviti po prvi put. Svečani program u sklopu otvorenja trajat će sve do nedjelje, 14. studenog, a vrhunac će obilježiti veliki vatromet.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.