Biznis

Trgovački centar

Supernova donosi nove brendove

Supernova donosi nove brendove

Kako bi centar dobio na privlačnosti i bio što bliži mediteranskom 'štihu', obložen je autohtonim kamenom, a okoliš su ukrasile sadnice maslina

Trgovački centar Supernova, čije se otvorenje očekuje za dva dana, u četvrtak, 11. studenog, po svemu sudeći, mogao bi postati vodeća shopping destinacija Zadrana i stanovnika Zadarske županije.

Naime, udaljen je desetak minuta od centra Zadra, a prostrani parking s 1200 parkirališnih mjesta posjetiteljima je besplatan. Centar se prostire na oko 38 tisuća kvadrata, a sedamdesetak prodajnih mjesta mamit će kupce, osobito oni brendovi koji se do sada nisu mogli naći kod nas.

Kako bi centar dobio na privlačnosti i bio što bliži mediteranskom 'štihu', obložen je autohtonim kamenom, a okoliš su ukrasile sadnice maslina. Svoje mjesto u centru naći će i 4 ugostiteljska objekta, a otvorit će se i trgovina prehrane Spar. Nezaobilazna ponuda trgovačkog centra biti će dječja igraonica u kojoj će mališane zabavljati studentice.

Podsjetimo, kao datum otvorenja Supernove navodio se 28. listopada, no do toga dana dokumentacija nije bila potpuna, pa Grad Zadar nije mogao poslati komisiju za tehnički pregled. Oni koji su se toga dana ipak zatekli ispred centra, mogli su se počastiti kokicama, kobasicama i ponijeti balone, baš kao da je do samog otvorenja došlo.

U Supernovi po prvi put će nam svoj asortiman ponuditi poznati brendovi: Indi-Tex grupe, Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, C&A, Humanic, Motivio, Hervis, Muller i drugi.

Velika fešta prilikom otvorenja započinje 11. studenog u 9 sati, a potrajat će četiri dana, nudeći brojne akcije i prigodne poklone. Za sam kraj četverodnevnog slavlja organizatori najavljuju veliki vatromet u 21 sat.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.