Biznis

Cijena karte 70 eura

Od lipnja letovi Dubrovnik - Beograd

Od lipnja letovi Dubrovnik - Beograd

Croatia airlines od ljeta ove godine, prvi put u povijesti tvrtke, uvodi redovite međunarodne letove Dubrovnik - Beograd. Kako doznajemo iz tvrtke, letovi su planirani od 20. lipnja do 7. rujna ove godine, dvaput na tjedan - ponedjeljkom i srijedom.

Ponedjeljkom će polazak iz Dubrovnika biti u 9 sati i 5 minuta, a slijetanje u Beograd u 10 sati i 15 minuta. Iz Beograda u Dubrovnik zrakoplov će polijetati u 10 sati i 50 minuta, a slijetanje je u dubrovačku zračnu luku u 11 sati i 55 minuta.

Srijedom će zrakoplov iz Dubrovnika polijetati u 17 sati i 55 minuta, a slijetanje u Beograd planirano je u 19 sati i 5 minuta. Polazak iz Beograda bit će u 19 sati i 40 minuta, a slijetanje u Dubrovnik u 20 sati i 45 minuta.

Letovi će se obavljati suvremenim turboprop zrakoplovima Dash 8-Q400 sa 76 sjedala, kojima je Croatia Airlines obnovio flotu srednjeg doleta.

Jednosmjerne zrakoplovne karte za letove Dubrovnik - Beograd moći će se kupiti po cijeni od 70 eura preko internet stranica tvrtke, a cijena će uključivati pristojbe zračnih luka, naknadu za izdavanje zrakoplovne karte (TSC), zatim besplatan prijevoz 20 kilograma prtljage, hranu i piće u zrakoplovu, tiskovine te korištenje usluga internetske rezervacije i web check ina.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.