Biznis

Nove radne snage

U Zagrebu 166 novih taksista

U Zagrebu 166 novih taksista

Prilikom postupka izdavanja dozvola odustala je tvrtka Eko-taksi

Mijo Bezer, pomoćnik pročelnika za promet na sjednici Skupštine rekao je kako se od ponedjeljak na ulicama može očekivati novih 84, a do 1. travnja još ukupno 166 novih taksista, prenosi 24sata.hr

- Kroz proces dodjele dozvola prošla je tvrtka Cammeo kojoj su izdane dozvole za 82 vozača te 84 dozvole obrtnicima. Prilikom postupka izdavanja dozvola odustala je tvrtka Eko-taksi - rekao je Bezer i dodao da će se dozvole izdavati od ponedjeljka.

Kaže i kako će se za par mjeseci raspisati novi natječaj na kojem bi se trebala popuniti preostala mjesta. Na natječaj će se tada, kako neslužbeno doznajemo, javiti tvrtka Pave Zubaka.

Veliko zanimanje zastupnika izazvala je najava gradonačelnika kako će osnovati fond iz kojeg bi se trebala isplaćivati jednokratna pomoć onima koji ostanu bez posla te fond za pomoć obrtnicima.

Bandić na upite o najavljenom osnivanju fonda iz kojeg će se isplaćivati jednokratna pomoć ljudima koji ostanu bez posla nije htio ulaziti u detalje. Samo je rekao da nisu još odlučili koliki će biti iznos pomoći.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.