Biznis

Razvojna agencija Zadarske županije

Zadra: Konferencija "Financiranje za projekte malih i srednjih poduzetnika" 6. svibnja

Zadra: Konferencija

Razvojna agencija Zadarske županije u sklopu Europskog tjedna 2011. godine organizira konferenciju na temu "Financiranje za projekte malih i srednjih poduzetnika".

Konferencija će se održati 6. svibnja u Zadru u prostorima Poduzetničkog inkubatora, Grgura Budislavića 99, s početkom u 11 sati.

Poduzetnicima će se predstaviti različite mogućnosti financiranja i sufinanciranja projekata.

o   Projekt Mreža konzultanata, iz kojeg poduzetnici mogu ostvariti sufinanciranje potrebnih konzultantskih usluga radi poboljšanja poslovanja.

o   Gradski projekt razvoja i Lokalni projekti razvoja, dvije kreditne linije za poduzetnike na području grada Zadra I Zadarske županije sa subvencioniranim kamatnim stopama.

o   Program poticanja ruralnog razvoja

o   Programa poticanja zelenog poduzetništva,

o   IPARD  Mjere 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda Zajednice",  Mjere 103 „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda Zajednice"  te Mjere 302 "Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti"

Također, biti će predstavljeni svi uspješno realizirani projekti sufinancirani iz sredstava EU na području Zadarske županije.

Svi zaintersirani se mogu prijaviti  do srijede 4.svibnja, u  Razvojnoj agenciji Zadarske županije na tel. 023/492-880, e-mail: zadra@zadra.hr, matilda.dragic@zadra.hr.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.