Biznis

Najavljujemo 2.Dan kreativnog biznisa

Hrvatskim poduzetnicima treba smijeha!

Hrvatskim poduzetnicima treba smijeha!

Dani kreativnog biznisa posve su drugačiji i originalni poslovni susreti poduzetnika koji već godinama uspješno kormilare poduzetničkim vodama, onima koji su u njih tek ušli i onih koji se tek spremaju startati. 14. ožujka u zagrebačkom klubu Saxu, od 18 do 21 sati (nakon čega slijedi party uz živi bend) očekuje vas novi, još kreativniji i dinamičniji 2.Dan kreativnog biznisa! Svi će imati prilike čuti 3 uspješne Poduzetničke priče i uživati u stand up komediji.

 

O predavačima

Saša Jurković više od deset godina obnaša funkciju Direktora portala posao.hr koji je za to vrijeme postao jedan od vodećih portala na tržištu rada te inicijator raznih projekata prepoznatljivih u HR zajednici. Tomislav Car, direktor je tvrtke Infinum, koja je narasla do 25 zaposlenika u manje od 3 godine. Bave se dizajnom i developmentom softvera, a danas im je oko 50% prihoda od izvoza. Maja Škrinjar, vlasnica Kasiopeje, male obiteljske firme koja danas ima imanje na 12 hektara nadomak Bjelovara u selu Jabučeta gdje proizvode med, maslinovo ulje, pčelinji vosak, propolis i ljekovito bilje, koje sade ili sakupljaju. Svi Kasiopea proizvodi su napravljeni isključivo od 100% prirodnih materijala.

Pokretač stand up komedije u Hrvatskoj
Između predavača, očekuju vas 2 kreativna prijalaza - stand up poslastica. U goste nam dolazi Pedja Bajović koji nije, otkad zna za sebe, htio biti komičar. Jedan je od pokretača stand up comedy scene u Hrvatskoj te je aktivno angažiran u razvoju regionalne mreže ‘komičara s nogu'.

„Kada radimo, radimo intenzivno, a kada tome radu dodamo komediju, glazbu i zanimljivo druženje, svaki posao postaje još kreativniji! Zbog toga se na našim biznis okupljanjima poduzetnici uvijek dobro zabave i nasmiju, a kući odlaze sa idejama i planovima u glavi" - rekla je organizatorica Martina Kocijan, direktorica agencije Kreativna Vjeverica.

2. Dan kreativnog biznisa završit će organiziranom razmjenom vizitki, tijekom koje ćemo se imati prilike umrežiti se sa svim okupljenim predavačima, organizatorima i sudionicima susreta te dogovoriti konkretne sastanke i poslove.

Ne propustite biznis okupljanje, koje će otvoriti sva vaša čula! Ulaznice po simboličnoj cijeni kupite preko stranice http://www.kreativni-biznis.com/2dan.html

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.