Biznis

Opatija

Opatija slavi 170 godina organiziranog turizma

Opatija slavi 170 godina organiziranog turizma

Opatija ove godine slavi 170. godina organiziranog turizma. Nije to proslava za jedan dan ili jedan tjedan - slavimo, obilježavamo ju cijelu godinu i to brojnim manifestacijama.

"Vjerujem da ćemo svi zajedno - pokrovitelji - Vlada Rebublike Hrvatske i Primorsko-goranska županija, zajedno sa Opatijom, na jedan najljepši način promovirati i Opatiju i hrvatski turizam", rekao je gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić.

"Ali ono na što sam posebno ponosan je to što smo uspjeli objediniti Opatijsku rivijeru. Jer 170 godina je obljetnica i Opatijske rivijere, a to su Matulji, Opatija, Lovran, Mošćenička Draga, a u ovih 170 godina priključio se i Grad Kastav jer smatramo da je i on dio Rivijere".Cjelogodišnji program obilježavanja 170. obljetnice turizma u Opatiji kulminirat će u sredini ljeta.

A 30. kolovoza na Ljetnoj pozornici bit će 'Noć za pamćenje' - koncert Zlatana Stipišića Gibonnija i njegovih gostiju.

Gibonni i Opatija objavili su svoju ljubav i javno. On će na svojoj europskoj turneji koja počinje danas, a obuhvaća osam koncerata, biti promotor Opatije.

Gibonni će na svakom svom europskom koncertu jednom zaljubljenom paru pokloniti vikend u Opatiji u vrijeme svog nastupa u kolovozu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.