Biznis

Na hrvatskom nacionalnom izložbenom prostoru

Hrvatske tvrtke na sajmu SMM 2014 u Hamburgu

Hrvatske tvrtke na sajmu SMM 2014 u Hamburgu

Hrvatske tvrtke će se i ove godine u organizaciji Hrvatske gospodarske komore kroz zajednički nastup predstaviti na najvećem sajmu brodogradnje i prateće industrije SMM 2014. koji se održava od 9. do 12. rujna u Hamburgu, u Njemačkoj.

Na hrvatskom nacionalnom izložbenom prostoru nastupit će deset tvrtki; Adria-Mar, Adria Winch, Brodosplit, Brodotrogir, Hrvatska brodogradnja Jadranbrod, Indimetal, Končar - Generatori i motori, PRIMAT - RD, Tvornica Turbina i Uljanik, koje će ujedno imati priliku i za prezentaciju novih tehnologija i projekata.

Riječ je o jednom od najvećih međunarodnih sajmova za brodograđevnu i pomorsku industriju u svijetu kojeg su hrvatske tvrtke prepoznale kao priliku za prezentaciju na zahtjevnom svjetskom tržištu, a ovogodišnje teme su financijski učinci, zaštita okoliša, sigurnosno-obrambene mogućnosti, offshore industrija i zapošljavanje. Sajam će okupiti sve relevantne brodograditelje, brodovlasnike i proizvođače brodske opreme, a na štandu HGK bit će prezentirani hrvatski proizvođači brodske opreme i velika brodogradilišta.

Na posljednjem sajmu 2012. godine na 87.000 m2 izložbene površine nastupilo je više od dvije tisuće izlagača iz 62 zemlje, a posjetilo ga je preko 50 tisuća posjetitelja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.