Biznis

Dolazak čuvenog brenda

MAC stiže u Hrvatsku, već se traže zaposlenici!

MAC stiže u Hrvatsku, već se traže zaposlenici!

Orbico Beauty u Zagrebu početkom iduće godine otvara prvu hrvatsku trgovinu MAC-a - već se traže Makeup Artist (m/ž) i Retail Manager (m/ž).

Jedan od najpoznatijih svjetskih make up brendova stiže u Hrvatsku, potvrdio je za Jutarnji list vlasnik hrvatske tvrtke Branko Roglić.

Povodom dolaska čuvenog brenda u Hrvatsku, Orbico Beauty već je raspisao i natječaj za dva radna mjesta. 

Prijaviti se možete putem linkova: 

MAC Makeup Artist (m/ž)
MAC Retail Manager (m/ž)

Riječ je o značajnoj investiciji, koju Roglić za sada ne smije otkriti, da bi na hrvatsko tržište doveo megapopularan američki brend kozmetike za kojim vlada velika potražnja, ali računica je dosad svima koji su ga htjeli dovesti u Zagreb pokazivala da će vrlo teško poslovati profitabilno. Roglić je uvjeren da će njemu to uspjeti.

"Uvjeren sam da s jednim dućanom u Zagrebu možemo poslovati profitabilno. Dućan u Beogradu u prva je dva mjeseca nadmašio naša očekivanja za 50 posto", kaže Roglić, čiji je biznis zasnovan na zastupstvu globalno moćnih igrača premašio milijardu eura prihoda godišnje nakon nekoliko akvizicija u Europi.

Orbico je dugogodišnji zastupnik Estee Lauder, u čijem je portfelju među 25 jakih brendova MAC i kozmetika Bobbi Brown. Orbico već distribuira Estee Lauder, Clinique te Bobbi Brown. Prvi MAC dućan u regiji Orbico je otvorio u šoping centru Ušće u Beogradu prije dva mjeseca, a prvi zagrebački otvorit će najvjerojatije u siječnju iduće godine u centru grada.

Osim potrošača koji već godinama iščekuju MAC u Hrvatskoj, uzbuđeni su i u Orbicu jer je riječ o njihovoj prvoj "flagship" trgovini za koju su lokaciju zbog visokih zahtjeva američkog proizvođača tražili tri godine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.