Biznis

HGK ŽK Zadar

Predstavljanje zajmova iz ESIF fondova namijenjenih mikro, malim i srednjim poduzetnicima

Predstavljanje zajmova iz ESIF fondova namijenjenih mikro, malim i srednjim poduzetnicima
Dino Stanin/PIXSELL

Predstavljanje zajmova iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova namijenjenih mikro, malim i srednjim poduzetnicima održat će se 12. prosinca na dan otvaranja 11. izložbe hrane, pića, delikatesa i suvenira „Naši mali gušti“.

ŽK Zadar u suradnji s HAMAG-BICRO-om, organizira prezentaciju ESIF zajmova, u dvorani za sastanke ŽK Zadar, Špire Brusine 16, u ponedjeljak, 12. prosinca, s početkom u 12 sati.

Samo otvaranje manifestacije je u neposrednoj blizini ŽK Zadar, na trgu Pet bunara, u 11 sati, a neposredno nakon toga, u 11.30 sati, u istoj dvorani, u kojoj će se u 12 sati predstaviti ESIF zajmovi agencije HAMAG BICRO, Igor Bobek iz Sektora za međunarodne poslove HGK održat će kratki seminar „Mogućnosti za poduzetnike kroz usluge Europske poduzetničke mreže“.

ESIF zajmovima obuhvaćeni su ovi programi:

  1. mikro investicijski zajmovi – za mikro i male poduzetnike, po kamatnoj stopi od 0,5% do 1,5%, namijenjeni osnovnim i obrtnim sredstvima u rasponu od 1.000 do 25.000 eura
  2. mikro zajmovi za obrtna sredstva – za mikro i male poduzetnike, po kamatnoj stopi od 1,5% do 3,5, namijenjeni obrtnim sredstvima u rasponu do 1.000,00 do 25.000,00 eura
  3. mali zajmovi – za mikro, male i srednje poduzetnike, po kamatnoj stopi od 0,5% do 1,5%, namijenjeni osnovnim i obrtnim sredstvima u rasponu od 25.000,01 do 50.000,00 eura

Više o ESIF zajmovima dostupno je na internetskim stranicama HAMAG BICRO-a.

Prezentacija je besplatna i namijenjena mikro, malom i srednjem poduzetništvu. Nakon prezentacije predviđeno je vrijeme za individualne razgovore s predstavnicima HAMAG BICRO-a.

Sudjelovanje se ne naplaćuje, a može se prijaviti putem priloženoga prijavnog obrasca na elektroničku adresu dbasioli@hgk.hr ili na faks (023) 213-923. Molimo sve zainteresirane za pojedinačne razgovore da ispune za to predviđenu rubriku u prijavnom obrascu.


Reci što misliš!