Biznis

Najava

3. Forum obiteljskog smještaja: Očekuje se 1500 sudionika

3. Forum obiteljskog smještaja: Očekuje se 1500 sudionika

Hrvatska gospodarska komora organizira konferenciju za medije povodom 3. nacionalnog Foruma obiteljskog smještaja u Zadru, koja će se održati u petak, 11. studenoga u 12 sati u Hotelu Kolovare, Dvorana 1, Ul. Bože Peričića 14, Zadar.

Na konferenciji za medije će direktorica Sektora za turizam HGK Leila Krešić-Jurić, predsjednik Zajednice obiteljskog turizma HGK Nedo Pinezić, direktor Turističke zajednice Grada Zadra Ante Rados te direktorica Turističke zajednice Zadarske županije Mihaela Kadija govoriti o aktivnostima, kao i sadržaju 3. nacionalnog „Foruma obiteljskog smještaja" koji će se održati od 15. do 17. studenoga 2016. u Zadru, u Sportskoj dvorani Višnjik.

Slijedom dva iznimno uspješna nacionalna „Foruma obiteljskog smještaja" ove godine u Zadru, cilj je Foruma educirati i okupiti pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu te ih umrežiti s hrvatskim proizvođačima i dobavljačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj.

Očekuje se oko 1500 sudionika, a Forum će otvoriti ministar turizma Gari Cappelli. Forum poprima i međunarodni karakter jer će u radu Foruma sudjelovati Carlos Villaro Lassen, glavni tajnik europskog udruženja EHHA (European Holiday Home Association).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.