Zabava

19. listopada

Zadarska brucošijada Bruzder uz legendarnog Hiljsona

Zadarska brucošijada Bruzder uz legendarnog Hiljsona

Brucošijada BRUZDER postala je nezaobilazan događaj za sve studente Sveučilišta u Zadru, posebno one nove, kojima ova večer pruža priliku za druženje, zabavu i ulazak u novu akademsku godinu na najbolji mogući način.

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru s ponosom najavljuje ovogodišnju tradicionalnu brucošijadu pod nazivom BRUZDER, koja će se održati u suradnji s Opera Clubom u subotu, 19. listopada, s početkom u 22:30 sati.

Ove godine, BRUZDER donosi sjajan glazbeni lineup koji će oduševiti sve prisutne. Za dobru atmosferu pobrinut će se DJ Maki, DJ DoubleD i Ragazzi, a vrhunac večeri bit će nastup glavnog izvođača Hiljsona Mandele, jednog od najpopularnijih izvođača na sceni.

Pripremite se za noć ispunjenu plesom, glazbom i nezaboravnim trenucima!

Narukvice za popuste studenti će moći preuzeti u Studentskom klubu Božo Lerotić, a sve dodatne informacije o preuzimanju bit će pravovremeno objavljene putem službenih društvenih mreža Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru.

- Brucošijada BRUZDER postala je nezaobilazan događaj za sve studente Sveučilišta u Zadru, posebno one nove, kojima ova večer pruža priliku za druženje, zabavu i ulazak u novu akademsku godinu na najbolji mogući način.

Pozivamo sve studente da nam se pridruže i budu dio ove tradicije koja iz godine u godinu raste i donosi vrhunsku zabavu!

 


Reci što misliš!