Zabava

top destinacija za festival

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova Defected ponovno je i za iduću godinu odabrao Hrvatsku

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova Defected ponovno je i za iduću godinu odabrao Hrvatsku

Lijepe vijesti i pohvale dolaze nam od prestižnog britanskog magazina Hunger. Hvalospjevima su izvijestili britansku javnost te prenijeli iskustva s ovoljetnog Defected Croatia festivala.

Ovo je najbolji poziv svim starim i novim posjetiteljima Defecteda da posjete Tisno, The Garden Resort te legendarni klub Barbarellas i to u terminu od 30. srpnja do 4. kolovoza 2025. godine.

„Šarm Tisnog nadilazi glazbu. Lokacija je iz snova, sa svojim kristalno čistim morem, povijesnim gradom i zapanjujućim zalascima sunca pruža najbolji uvid u ono što radi brend Defected. Izvrsna gastro ponuda, a posebno ona restorana u The Garden Resortu, ostavila nas je bez daha!“ – samo su neki od isječaka iz članka koji je izašao u magazinu Hunger.

Potvrda je ovo kako je festivalska industrija itekako odlična turistička reklama Hrvatske. Produžujući vjernost lokaciji u Tisnom i suradnji s The Garden Productions jedan od najpoznatijih svjetskih brendova Defected ponovno je i za iduću godinu Hrvatsku, uz Ibizu, izabrao za svoju top destinaciju. U najavi su i zimski i proljetni partiji kojima će biti najavljeno deveto izdanje.

Pet noći, četiri dana, tri pozornice i sigurnih pet tisuća rasplesanih posjetitelja najava su Defecteda ’25. Deveto izdanje uključuje nastupe renomiranih i legendarnih DJ zvijezda house glazbe, nekoliko debija te festivalskih premijera. Kultni Defectedovi performeri ponovno će zaluditi publiku u Tisnom i iz Hrvatske poslati u svijet slike koje se dugo pamte.

Early bird ulaznice za Defected Croatia možete osigurati putem linka:

https://www.entrio.hr/en/event/defected-croatia-2025-20339


Reci što misliš!