Zabava

nezaboravan koncert

Pogledajte kako su Tomislav Bralić i klapa Intrade oduševili publiku u Križankama

Pogledajte kako su Tomislav Bralić i klapa Intrade oduševili publiku u Križankama

Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremili su nezaboravan koncert u rasprodanim Križankama u Ljubljani ovog vikedna

Tomislav Bralić i klapa Intrade još jednom su potvrdili svoj status omiljenih klapskih izvođača u Ljubljani spektakularnim koncertom održanim ovog vikenda u čarobnim Križankama.

Publika je uživala u večeri ispunjenoj njihovim najvećim hitovima, od "Zore bile" do "Ne mogu te prestat jubit", no poseban trenutak večeri dogodio se na samom kraju – klapa je iznenadila publiku potpisivanjem i poklanjanjem svog vinila sretnicima iz publike! 

"Ovdje se lipo piva," rekao je legendarni Oliver Dragojević kada je s klapa Intrade prvi put nastupala u Križankama, a Tomislav i klapa od tada su se mnogo puta uvjerili u to, održavši pet nezaboravnih koncerata na toj slavnoj pozornici. Za tih pet rasprodanih koncerata u Križankama poklonilu su sretnicima u publici pet novih LP izdanja albuma "Još bi tija" s autogramima.

Uz ovu gestu, koja je oduševila obožavatelje, Bralić i klapa sve su iznenadili i izvedbom pjesme "iz Ljubljane", kako su u šali rekli. Riječ je o hitu  Parnog valjka "Prevela me mala žednog preko vode" koja je ostavila publiku bez teksta.

Nakon što su karte planule u trenu, ovaj koncert nastavio je lijepu tradiciju rasprodanih nastupa u Križankama, koju je klapa započela 2019. godine. Publika je ponovno uživala u bogatom repertoaru punom emocija i dalmatinskog šarma, a uz vrhunsku produkciju i jedinstveni ambijent Križanki, koncert je postao još jedan nezaboravan glazbeni doživljaj za sve prisutne.

Osim koncerta u Ljubljani, Tomislav Bralić i klapa Intrade najavljuju i veliki koncert 7. prosinca u zagrebačkom Lisinskom, gdje će zaključiti još jednu uspješnu godinu. Uz rekordni broj koncerata, klapa je ove godine predstavila i svoj prvi vinil "Još bi tija", kao i dokumentarni film koji prati njihovu bogatu karijeru.

S velikim planovima za 2025. godinu, kada će obilježiti 40 godina rada, Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju osvajati srca publike u regiji i šire. Publika je pozvana uživati u novim glazbenim trenucima koji će, baš kao i ovaj vikend u Križankama, ostati u sjećanju kao nezaboravni doživljaji.


Reci što misliš!