Zabava

U čast Oliveru

Klapska večer Tomislava Bralića i klape Intrade na manifestaciji "Trag u beskraju"

Klapska večer Tomislava Bralića i klape Intrade na manifestaciji

Tomislav Bralić i klapa Intrade 30. srpnja održat će koncert "Da mi je sad" u Veloj Luci u sklopu manifestacije "Trag u beskraju"

Nazvana po najnovijem singlu, klapska večer "Da mi je sad" Tomislava Bralića i klape Intrade održat će se u utorak, 30. srpnja 2024. u čarobnom ambijentu pijace ispred crkve sv. Josipa u Veloj Luci.

Koncert je rasprodan u nekoliko dana.

Dio je bogatog glazbenog programa manifestacije "Trag u beskraju" posvećene Oliveru Dragojeviću, dragom prijatelju i suradniku Intrada s kojim su rado igrali boće i pjevali s istim žarom u običnoj konobi, ali i u punoj zagrebačkoj Areni.

Repertoar koncerta obuhvatit će glazbene priče o ljubavi, životu i moru, čemu je u glazbi poseban naglasak davao i Oliver Dragojević.

U čast Oliveru, kao suradniku i prijatelju, Tomislav Bralić i klapa Intrade izvest će zajednički duet "Škrinja jubavi". Publika će moći uživati i u nizu drugih uspješnica omiljene klape, kao što su "Zora bila", "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat ljubit", te najnovijem hitu "Da mi je sad" po kojem koncert nosi ime. Uskoro izlazi i spot za novu pjesmu sniman na Vranskom jezeru.

Odmah po izlasku pjesma "Da mi je sad" osvojila je srca publike i radijski eter. Bralić je komentirao taj uspjeh riječima: "Kako znam da će se pjesma dobro pjevati? Tako je sa svim našim pjesmama koje je napisao Vinko Barčot!"

"Kad mi dođeš ti", "Samo s tobom sam upoznao ljubav", "Zalutali pogled", "Jubin te", "Ne mogu te prestat jubit", "Samo za tebe", "Zemlja dide mog", "Lipe oči" i još mnoge druge djelo su spomenutog Vinka Barčota. Uistinu, postoji neka tajna glazbena veza između Intrada i tog velolučkog autora, baš kao i iskreno prijateljstvo s velolučkom publikom. Zato im zadarska klapa planira podariti večer skladnih glasove, dobre atmosfere i dalmatinskog, slanog zvuka omiljenih hitova.


Reci što misliš!