Zabava

od 10. do 20. srpnja

Najkreativniji burgeri se vraćaju u Zadar!

Najkreativniji burgeri se vraćaju u Zadar!
Bojan Bogdanić

Ove godine će romantični zadarski Trg Pet bunara od 10. do 20. srpnja ugostiti ukupno devet kućica koje zajedno tvore neponovljivu gurmansku oazu kakvu samo ova ekipa iskusnih i strastvenih virtuoza zna prirediti

Tako će svi Zadrani i gosti drevnoga grada koji savršeno spaja mir i vibrantnost, moći uživati u više od 20 jedinstvenih i neodoljivih autorskih burgera na kućicama Institut za burgere by Mate Janković, Chef's burger by Ivan Pažanin, Good Food, Beg’s Plant Based, Picnic Mingle & Fun i Burgers & More. 

Kreativnu i slasnu gastronomsku ponudu na zadarskom će Burger Festivalu savršeno pratiti izvrsni autorski kokteli s kućice Gingle Bells,  zatim neponovljivo inovativne kreacije na Picnic Craft Cocktails, te brza i uvijek raspoložena brigada u Central baru s idealno rashlađenim pivom, vrhunskim vinima i inim osvježavajućim rješenjima za svačiji ukus.

Za odličnu atmosferu i svakodnevni glazbeni program koji savršeno upotpunjuje jedinstvene burgere i chillanje uz omiljena pića pobrinut će se i ove godine pomno birani vrhunski DJ-evi.


Reci što misliš!