Zabava

uskoro na malim ekranima

Novi filmovi i serije stižu na omiljene streaming servise

Novi filmovi i serije stižu na omiljene streaming servise
Pixabay

U srpnju nas na streaming servisima očekuje uzbudljivi miks novih filmova i serija koje će obogatiti naše večeri pred ekranima. Od epskih avantura do intimnih dramskih priča, streaming platforme pripremile su bogat program!

Donosimo pregled najzanimljivih naslova koje očekujemo uskoro na malim ekranima:

Netflix

Sprint – od 2. srpnja

Prateći sportaše iz cijelog svijeta, ova serija duboko istražuje psihu tih elitnih natjecatelja koji treniraju kako bi postali najbrži ljudi na planetu. Ekskluzivno zavirujemo iza kulisa i promatramo visoke uloge i mentalnu čvrstoću sprintera koji posvećuju cijeli svoj život prelasku ciljne linije u rekordnom vremenu, gdje se njihove profesionalne budućnosti odlučuju u djelićima sekunde. Prva sezona istraživat će vrhunske sprintere na putu i tijekom Svjetskog prvenstva 2023., uključujući Sha’Carri Richardson, Noaha Lylesa i Shericku Jackson, među mnogim drugima.

The Man with 1000 Kids – od 3. srpnja

“Čovjek s 1000 djece” otkriva uzbudljivu priču o šarmantnom nizozemskom prevarantu Jonathanu Meijeru, koji je optužen za putovanja svijetom i varanje majki da masovno imaju njegovu djecu. Trodijelna serija istražuje mračni svijet industrije plodnosti i otkriva kako zbog nedostatka globalnih regulativa, neke međunarodne klinike za plodnost i dalje dopuštaju anonimne donacije.

Beverly Hills Cop: Axel F – od 3. srpnja

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) vraća se na dužnost u Beverly Hills. Nakon što je život njegove kćeri ugrožen, ona (Taylour Paige) i Foley udružuju se s novim partnerom (Joseph Gordon-Levitt) i starim prijateljima Billyjem Rosewoodom (Judge Reinhold) i Johnom Taggartom (John Ashton) kako bi pojačali pritisak i otkrili zavjeru.

Rhythm + Flow France – od 4. srpnja

Francuski reperi slobodno stiliziraju, nadmeću se i pišu svoj put prema revolucionarnoj nagradi od 100.000 eura u glazbenom natjecateljskom serijalu koji ocjenjuju SCH, SDM i Aya Nakamura.

Goyo – od 5. srpnja

Goyo, poklonik Van Gogha na spektru autizma, radi kao vodič u Museo Nacional de Bellas Artes u Buenos Airesu. Njegova uredna rutina biva poremećena kada se zaljubi u Evu, novu čuvaricu u muzeju. Problemi u njezinom braku doveli su do toga da se razočara u ljubav — i da ponekad izgubi vjeru u sebe. Neočekivani susret Goya i Eve omogućit će im oboma da otkriju novi način kako voljeti i biti voljen.

Skywalkers: A Love Story – 19. srpnja

Djelomično romantičan, djelomično triler, ovaj film prati par neustrašivih ljubavnika dok svoju vezu podižu na zastrašujuće nove visine u divljoj shemi penjanja na drugi najviši neboder na svijetu i izvođenja smrtno opasnog akrobatskog čina na njegovom vrhu.

The Decameron – od 25. srpnja

“The Decameron” je sapunasta crna komedija koja istražuje aktualnu temu klasnih borbi tijekom pandemije. Godine 1348., Crna smrt teško pogađa grad Firencu, a nekoliko plemića povlači se sa svojim slugama u veliku vilu kako bi preživjeli kugu uz raskošni odmor. No, kako se društvena pravila tanje, nastaje borba za opstanak, oživljena kroz galeriju likova lukavih i izvanrednih.

Seriju, koju je stvorila Kathleen Jordan, inspiriran vrlo labavo zbirkom priča iz 14. stoljeća “The Decameron”, producira Tilted Productions Jenji Kohana. Kohan je izvršni producent zajedno s Jordan, redateljem Michaelom Uppendahlom te Blakeom McCormickom i Tarom Herrmann iz Tilted Productions.

HBO

ZMAJEVA KUĆA II (House of the Dragon) – MAX: nove epizode ponedjeljkom, HBO: ponedjeljkom u 20:00

Temeljena na romanu “Vatra i krv” Georgea R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz “Igre prijestolja”, i otkriva priču o kući Targaryen. Westeros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Rhaenyru.

GODZILLA X KONG: NOVO CARSTVO (Godzilla x Kong: The New Empire) – MAX premijera: 4. srpnja

Ovo veliko poglavlje MonsterVersea prati svemoćnog Konga dok putuje u neotkriveni sloj šuplje Zemlje kako bi pronašao svoju obitelj. Ali ono što će otkriti slučajno donosi najopasniju prijetnju dosad… onu kojoj se mogu suprotstaviti – a možda je i pobijediti – udružene snage Konga i Godzille, sada evoluirane kao nikada dosad.

ROCK THE BLOCK (Rock The Block) – MAX premijera: 5. srpnja

Četiri tima all-star zvijezda renoviranja vraćaju se, dizajniraju prekrasne kuhinje u potrazi za iskupljenjem dok počinje ultimativno natjecanje u renoviranju.

LJUBAV ILI SMRT – MAX premijera: 5. srpnja

Novi nastavak priče o Koku, koji je ovoga puta ušao u pubertet u kojem ga osim nogometa počinju zanimati i cure, a zbog jedne postaje upravo zaljubljen do ušiju.


Reci što misliš!