Zabava

glazbeni spektakl

Derivat 06 predstavlja se ovo ljeto u novom izdanju na novoj lokaciji pored mora

Derivat 06 predstavlja se ovo ljeto u novom izdanju na novoj lokaciji pored mora

Nakon šest zadarskih izdanja od 2018. do 2023. glazbeno društveni program Derivat 06 u 2024. godini svoje izdanje ima u općini Ražanac.

Program se održava 20. srpnja. i počinje u 19 sati na starom trajektnom pristaništu na kraju mjesta Rtina Miletići. Ulaznice po povoljnoj cijeni od 20 eura do 1. srpnja u ponoć mogu se kupiti na platformi Entrio, u Zadru u Caffe 72, u Ražancu u Caffe bar Bare i Coco loco baru te u Benkovcu u piceriji Pape.

Cijene ulaznica od 2. 7. biti će 25 eura, a na ulazu 30 eura. Program Derivat 06 počinje craft marketom, druženjem uz prodajni sajam, nasuprot pozornice pored mora i plaže. Ulaz je slobodan do 20.30h nakon čega kreće naplata za sve posjetitelje, i one koji su već došli i one koji će tek doći.

Glazbena večer započinje begradskim bendom proto tip, a nakon njega nastupa Foncedalle iz Francuske pred nastup dva hedlajnera, hrvatske veterane Pipse i vrhunski M.O.R.T. Ovakav iskorak u site specific lokaciju nesumnjivo zahtjeva zahtjevnu infrastrukturu ali i obećava nove vidike i iskustva u atmosferi dobrog druženja uz šankove Zadružne pivovare Brlog, hranu i piće pod otvorenim nebom pored mora te vrhunsku glazbu.


Program financijski podržavaju Ministarstvo kulture i medija RH, TZ Općine Ražanac, Općina Ražanac, TZ zadarske županije, Zadarska županija i Zaklada Kultura nova, uz ostale medijske i infrastrukturne podržavatelje.
 


Reci što misliš!