Zabava

uskoro u kinima

Uskoro gledamo nastavak hit komedije iz 2000-ih ‘Freaky Friday II’!

Uskoro gledamo nastavak hit komedije iz 2000-ih ‘Freaky Friday II’!

Na oduševljenje brojnih fanova diljem svijeta, sada je i službeno potvrđeno kako je snimanje nastavka hit filma “Freaky Friday” – započelo!

Ove godine obilježavamo čak 21 godinu od premijere ove omiljene tinejdžerske komedije, a snimanje nastavka dogovoreno je vrlo brzo nakon intervjua u kojemu je glumica Jamie Lee Curtis prošle godine izrazila želju da se vrati ikoničnoj ulozi majke Anne Coleman…

U originalnom filmu, tinejdžerka Anna Coleman, koju je utjelovila Lindsay Lohan, zamijenila je tijelo sa svojom majkom Tessom, što dovodi do niza komičnih i neočekivanih situacija. U nastavku ćemo ponovno vidjeti Chada Michaela Murraya, srcolomca iz originalnog filma, dok će nove uloge preuzeti Maitreyi Ramakrishnan te Sophia Hammons. Jamie Lee Curtis je na Instagramu podijelila fotografiju s redateljicom Nishom Ganatrom i scenaristicom Jordan Weiss, uz komentar: “Djevojke su na okupu! Nedostaje nam još samo crvenokosa članica ekipe.” Lindsay Lohan je komično odgovorila na ovu objavu, i to tako što je podijelila fotografiju na Instagram Storyju uz poruku: “Dobro, mama, evo me!”

U novom filmu, Anna Coleman (Lohan) ima 14-godišnju kćer Harper, koja se pokušava suprotstaviti majčinom vjenčanju s britanskim ugostiteljem Ericom Daviesom. A da bi priča bila još intrigantija, Eric dolazi sa svojom kćeri Lily koja, blago rečeno, ne podnosi Harper. Djevojke svom silom pokušavaju spriječiti brak svojih roditelja, što će neminovno dovesti do urnebesnih, pomalo i predvidljivih scena koje smo navikli gledati u gotovo svakoj ‘teen’ komediji s legendarnom Lohan u glavnoj ulozi.

Disney je 24. lipnja službeno potvrdio da je snimanje započelo, a film bi trebao biti prikazan 2025. godine. Disney Studios je na Instagramu podijelio fotografiju Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan kako se drže za ruke na snimanju, a malo je reći kako je ova fotka izazvala pravo oduševljenje na društvenim mrežama!

 


Reci što misliš!