Zabava

29. lipnja

"Okusi novigradske dagnje" ove subote u Novigradu

U subotu, 29. lipnja s početkom u 19 sati u Novigradu ispred zgrade Općine održat će se tradicionalna gastro-zabavna večer pod nazivom "Okusi novigradske dagnje".

Po vrlo popularnim cijenama nudit će se buzara, paprikaš od daganja, rižot od daganja, frigane dagnje, pohane dagnje, dagnje u šugu s njocima i dagnje u šugu s paštom, za zabavu će se pobrinuti Duje Stanišić s bendom Breskvice i DJ Mate, uz sigurno vođenje Nikoline Radić.

Početak manifestacije je u 19 sati.

O Novigradskoj dagnji:

Prirodno okruženje, kulturno-povijesno naslijeđe, a posebno specifična arhitektura Novigrada koja se nije mijenjala svih ovih godina, te dagnja koja je specifična za ovu destinaciju daju notu autentičnosti karakterističnu za destinaciju.

Cilj TZO Novigrad je postići efekt jasnog komuniciranja imidž brenda kojeg plasiramo na tržište te poslati jasnu poruku što naša destinacija nudi po pitanju gastronomije. Turizam se sastoji od emocija, doživljaja i priča, a ovom manifestacijom nastavljamo osvještavati kako je Novigradska dagnja naša najveća prednost u odnosu na konkurenciju.

TZO Novigrad želi podići svijest o Zadarskoj županiji kao atraktivnoj turističkoj destinaciji tijekom cijele godine, te time ujedno utjecati na povećanje potražnje za hrvatskim proizvodima, povećanje turističkog prometa i opće potrošnje. 

Ova večer dio je projekta koji se sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo!


Reci što misliš!