Zabava

Game of Thrones

Povratak u Westeros: Spinoff serije Game of Thrones uskoro donosi novu, epsku priču

Povratak u Westeros: Spinoff serije Game of Thrones uskoro donosi novu, epsku priču
Instagram

HBO nas ponovo vodi u čarobni svijet Westerosa s prvom najavom za nadolazeću spinoff seriju “A Knight of the Seven Kingdoms”. Temeljena na noveli Georgea R. R. Martina “The Hedge Knight”, ova serija će fanovima napokon donijeti nove avanture, heroje i izazove iz obožavanog svijeta “Game of Thrones”.

Ono što znamo jest da će serija biti smještena stoljeće prije događaja iz “Game of Thrones”, u vrijeme kada Targaryeni još uvijek drži Željezno prijestolje, a sjećanje na posljednjeg zmaja nije potpuno izblijedjelo. U središtu priče su Ser Duncan, mladi i neiskusni, ali hrabri vitez, i njegov mali štitonoša Egg, koji će se suočiti s velikim sudbinama, moćnim neprijateljima i opasnim avanturama.

Serija je već započela s produkcijom u slikovitom Belfastu u Irskoj, a glavne uloge pripadajuu Peter Claffey i Dexter Sol Ansell. Claffey će utjeloviti mladog, ali hrabrog viteza Ser Duncana, dok će Ansell igrati njegovog vjernog štitonošu, Egga. Uz njih, u seriji će se pojaviti i Finn Bennett kao Aerion Targaryen, Bertie Carvel kao Baelor Targaryen, Tanzyn Crawford kao Tanselle, Daniel Ings kao Ser Lyonel Baratheon i Sam Spruell kao Maekar Targaryen. U svakom slučaju, ova sjajna postava garantira dinamičnu i uzbudljivu izvedbu koja će nas vratiti u srce Westerosa!

Režiju serije preuzimaju Sarah Adina Smith i Owen Harris, svaki s po tri epizode. Kasnije će obojica biti izvršni producenti, uz Ryana Condala, Vincea Gerardisa i Saru Bradshaw. George R. R. Martin i Ira Parker će biti glavni scenaristi, što garantira autentičnost i vjernost originalnom materijalu.

Iako datum premijere još nije potvrđen, HBO nas je već zaintrigirao prvim slikama i najavom službenog trailera, a možemo slobodno reći kako svakom novom informacijom “A Knight of the Seven Kingdoms” garantira da će postati još jedan veliki hit, koji će nas podsjetiti na snagu pripovijedanja i nezaboravne priče iz pera Georgea R. R. Martina. U svakom slučaju, fanovi diljem svijeta nestrpljivo iščekuju ovu novu seriju koja će ih ponovo baciti u bogati i složeni svijet Westerosa, prepun intriga, hrabrosti i epskih bitaka. Više informacija stiže uskoro!


Reci što misliš!