Zabava

Netflix i chill

Jedva čekamo nove avanture Jenne Ortege kao Wednesday

Jedva čekamo nove avanture Jenne Ortege kao Wednesday
Netflix

Jenna Ortega će se vratiti kao Wednesday Addams, a svoje uloge reprizirat će i Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez i Luyanda Unati Lewis-Nyawo

Iz Netflixa su na YouTubeu i društvenim mrežama objavili videozapis kojim su najavili početak produkcije i otkrili glumačku postavu druge sezone popularne serije Wednesday.

Kreatori i izvršni producenti, Al Gough i Miles Millar, vraćaju se i u drugoj sezoni, a Tim Burton je redatelj i jedan od izvršnih producenata.

Jenna Ortega će se vratiti kao Wednesday Addams, a svoje uloge reprizirat će i Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez i Luyanda Unati Lewis-Nyawo. U drugu sezonu vraćaju se i Moosa Mostafa, Emma Myers i Georgie Farmer te Fred Armisen i Jamie McShane u gostujućim ulogama, prenosi Variety.

Od novih zvijezda koje se pojavljuju kroz cijelu drugu sezonu glumit će Billie Piper, Evie Templeton, Owen Painter i Noah Taylor. U gostujućim ulogama pojavit će se Christopher Lloyd, Steve Buscemi, Thandiwe Newton, Frances O'Connor, Joanna Lumley, Heather Matarazzo, Haley Joel Osment i Joonas Suotamo.

Obožavatelji obitelji Addams prisjetit će se da je Christopher Lloyd glumio ujaka Fostera u filmovima 1990-ih godina, iako je Fred Armisen tu ulogu preuzeo u Netflixovoj seriji. Trenutno nije poznato kojeg će lika Lloyd glumiti u nadolazećoj sezoni.


Reci što misliš!