Zabava

8. lipnja

Eurosong dolazi u Hrvatsku: Baby Lasagna u društvu brojnih eurovizijskih zvijezda nastupa u Zagrebu

Eurosong dolazi u Hrvatsku: Baby Lasagna u društvu brojnih eurovizijskih zvijezda nastupa u Zagrebu
Marko Prpic/PIXSELL

Ovogodišnji eurovizijski favorit Baby Lasagna, TikTok zvijezda Alessandra, legendarna pobjednica Emilija Kokić, dvostruka azerbejdžanska predstavnica Efendi i danska pobjednica Eurovizije Emmelie de Forest - samo neki od sudionika prvog izdanja glazbeno-scenskog eurovizijskog spektakla Eurosong - Najveći hitovi, koji će se održati 8. lipnja u Zagrebu.

Eurosong - Najveći Hitovi ne samo da obećava nevjerovatne izvedbe najvećih eurovizijskih hitova, već će pružiti i nezaboravno iskustvo, spoj vrhunske produkcije i strastvene ljubavi prema Eurosongu.

Osim domaćih i stranih predstavnika s Eurosonga, na događaju ćete imati priliku uživati u eurovizijskim hitovima izvedenim od strane izvođača koji su obilježili svoje nacionalne izbore kao što su Marko Bošnjak, Lara Demarin, Eugen Višić i ostali, a sam koncert sa sobom donosi šarenu paletu glazbenih trenutaka koje ćemo pamtiti zauvijek.

Ulaznice za muzičko-scenski eurovizijski spektakl možete nabaviti preko web stranice ulaznice.hr, ali trebate biti brzi jer organizatori pripremaju spektakularan program te je broj ulaznica ograničen.

Više informacija o koncertu i gostima možete saznati na službenim stranicama: Facebook, Instagram, TikTok, X

Ovaj jedinstven događaj nastao je kao plod suradnje međunarodnog udruženja ljubitelja Eurosonga - OGAE, studentske udruge UNITY OF COLORS za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti, te studenata Filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja na Sveučilištu VERN' kojima je ovaj projekt ujedno i završni rad na studijama.


Reci što misliš!