Zabava

d8 rock caffe bar

Večeras u Zadru The Giraffe Men i Erotic Biljan & His Heretics

Večeras u Zadru The Giraffe Men i Erotic Biljan & His Heretics

U petak u D8 rock caffe bar dolaze garažni punk rock fanatici koji su „potegnuli“ ni više ni manje nego iz Njemačke, The Giraffe Men feat. The Marietta Sisters koji svojim dojmljivim i pomalo ispaljenim scenskim nastupom i razinom energije kojom pršte prema publici ne ostavljaju nikog ravnodušnim.

Na ples će natjerati čak i one s dvije „lijeve noge“, a sviraju miks garažnog rock 'n' rolla i punka, a sebe opisuju kao „životinjsku stranu punk-a 60-ih".

“Žirafama” će se drugi put u Zadru pridružiti njihova glazbena braća,
predvodnici domaćeg garažnog rocka - zagrebački Erotic Biljan & His Heretics.

Kada je rock 'n' roll u pitanju, s Hereticima je stvarno vrag odnio šalu. Odrješitost punka u kombinaciji sa sirovom energijom bazičnog rocka i bluesa, distorzirani riffovi i garažna estetika u pravilu detoniraju ispred slušatelja.

Dodajmo još nepopravljivu predanost članova zagrebačkog benda i ustrajnost u propovijedanju žanrovskih postulata i eto pozivnice s pokrićem.

Početak festvalske večeri “u teškim čizmama” ali sada laganijim korakom prvi put nakon poduže koncertne stanke ispred domaće publike će izaći Kriptidi.

Redukcijom broja članova, dolaskom novog bubnjara i uvođenjem novih instrumenata, Kriptidi se opet pojavljuju te malim setom novih i nešto starih hitova će Vas pokušati zagrijati za ovu rock n roll večer,

Kriptidi dolaze!

Upad je slobodan!
 


Reci što misliš!