Zabava

Zadarski glazbenik

Boris Rogoznica iskreno i bez zadrške o bezvremenskoj ljubavi u novoj pjesmi ''Samo njoj''

Boris Rogoznica iskreno i bez zadrške o bezvremenskoj ljubavi u novoj pjesmi ''Samo njoj''

Zadarski glazbenik koji je uvijek hrabro znao pokazati svoje najiskrenije emocije, Boris Rogoznica, ovoga puta donosi nam njihovu novu dimenziju kroz pjesmu 'Samo njoj'.

Bezvremensku ljubav, koja će zauvijek ostaviti trag u nekom momentu vremenske linije, autorski potpisuje sam Boris kao i većinu svojih uspješnica poput 'Samo čovik', 'Netko kao ti', 'Sad i zauvijek', 'Da nam bude lipo' i mnogih drugih.

U nastanak ove pjesme ovoga puta bio je uključen i Igor Ivanović, koji potpisuje aranžman i produkciju, a možemo reći kako je sve rezultiralo još jednom uspješnicom koju ćemo zasigurno još dugo slušati!

'Samo njoj' ipak je posebna glazbena priča, a time zauzima i posebno mjesto u lepezi izvrsnih balada Boris Rogoznice, a sve to dao nam je naslutiti u kratkom osvrtu na samu pjesmu.

"Hoćemo, nećemo neke ljubavi ostaju trajno urezane u našu vremensku crtu postojanja. Upravo ova pjesma je posvećena jednoj od takvih. Kao i do sada u svim svojim pjesmama do sada, iskreno i bez zadrške otkrivam svoje osjećaje i neka noćna razmišljanja. Možda u ovoj ipak najviše jer nosi neprolaznost, a time i dubinu emocija posvećenih u nekom trenutku nekoj osobi. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u mojoj novoj pjesmi 'Samo njoj', zbog emocije koju nosi i tu bih stao s pričom. Ostavljam vam da ostatak čujete dok slušate samu pjesmu i jednostavno uživate u stihovima i melodiji.'

U potpunosti se slažemo s Borisom, stoga vas prepuštamo njegovoj novoj baladi 'Samo njoj', te ako se nije takva ljubav još utisnula u vremenskoj liniji vašeg života, možda vam upravo ova pjesma bude inspiracija za to.

Uživati u 'Samo njoj' možete putem streaming servisa kao što je Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal, Amazon Music i mnogi drugi.


Reci što misliš!