Zabava

nakon 9 godina

Severina koncertnim spektaklom oduševila prepuni Višnjik

Severina koncertnim spektaklom oduševila prepuni Višnjik
Matea Smolčić Senčar i Iva Perinčić

Do posljednjeg mjesta ispunjena velika dvorana Krešimira Ćosića dočekala je u subotu Severinu u Zadru, na koncertu rasprodanom nekoliko tjedana unaprijed.

Tjednima se, tako, tražila ''ulaznica više'' ne samo u Zadru, nego i šire, s obzirom da je publika na koncert došla iz svih krajeva Dalmacije, ali i čitave Hrvatske.

Severina na Višnjiku Severina na Višnjiku

''Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da su došli ljudi iz svih krajeva Dalmacije i Hrvatske. Kažu da smo, uz ovaj, mogli napraviti još koji koncert u Zadru, no ovim putem bih htjela iskoristiti priliku, da nakon ove prekrasne euforije koja se večeras dogodila, najavim veliku turneju krajem iduće godine, u sklopu koje ćemo ponovno doći u Zadar, da nadoknadim svima koji su večeras htjeli biti s nama, a nisu uspjeli.'' – izjavila je Severina.

 

Severina se pred Zadranima pojavila nakon devet godina, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta u ovom gradu, i to zajedno sa svojim velikim pratećim orkestrom, s kojim je, tijekom dvosatnog koncertnog spektakla izvela skoro trideset svojih najvećih hitova.

 


Reci što misliš!