Zabava

Zadarski student Kristijan Radočaj i Dorijan Dukić objavili drugi autorski singl pod nazivom “Sud života”

Zadarski student Kristijan Radočaj i Dorijan Dukić objavili drugi autorski singl pod nazivom “Sud života”

Mladi dvojac, Kristijan Radočaj i Dorijan Dukić objavili su drugi autorski singl pod nazivom “Sud života”. Svoj zajednički glazbeni put započeli su 2023. godine, a kruna svega ogledala se u prvom autorskom singlu “Neposložene zvijezde”

Sud života predstavlja nastavak priče na prethodni singl, drugi od ukupno četiri. Autori teksta, glazbe i aranžmana su Kristijan i Dorijan, a ovoga puta odlučili su se da će Kristijan samostalno izvesti pjesmu.

Tekstualno pjesma predstavlja unutarnju borbu s demonima, traženje smisla u surovom svijetu te prihvaćanje općih društvenih normi. “”Najtamnija” dosad, ali i s najdubljim tekstom. Svatko je može protumačiti na svoj način, a to i je čar glazbe pa i videa.” - rekao je Doky.

Spot su također samostalno režirali, a za vrhunske kadrove pobrinuo se Renato Babić. “Htjeli smo napraviti nešto drugačije, nešto što nitko nema ili što se rijetko viđa. Imali smo nekoliko ideja za spot, ali u konačnici ova, koju možete pogledati na YouTube kanalu Doky Dukić, je prevagnula. Sve je ispalo baš onako kako smo zamislili zahvaljujući našem prijatelju i kolegi Renatu.” - dodaje Kristijan.

Doky je po struci medijski tehničar te se bavi snimanjem i produkcijom raznih event aftermoviea te glazbenih spotova i ostalih promotivnih video uradaka. Također, bubnjar je u ‘Banana bandu’ koji prati Dražena Zečića.

Kristijan Radočaj je student Primijenjene geografije na Sveučilištu u Zadru te je samouki glazbenik i pjevač. Glazbom se počeo baviti 2012. godine.

Priča se nastavlja, nadolazeća dva singla skoro su gotova te s nestrpljenjem iščekujemo da vidimo što nam je to mladi dvojac još pripremio.


Reci što misliš!