Zabava

SUPERNOVA ZADAR

Uživajte u veselom druženju i pripremama za Uskrs

Uživajte u veselom druženju i pripremama za Uskrs

Ove subote u centru Supernova Zadar najmlađe posjetitelje očekuje veselo uskršnje druženje. Nakon obavljene kupovine, sa svojim nam se mališanima pridružite na prigodnoj zabavi.

Uskrs se bliži, a i ove smo ga godine odlučili dočekati zajedno uz veselo druženje za najmlađe. 23. ožujka od 16 sati u centru se sprema zanimljiva dječja predstava „Potraga za uskršnjim zekom“.

Pogledajte kako je dvoje prijatelja odlučilo organizirati uskršnju zabavu za pamćenje, ali nedostaje im ono najvažnije – uskršnji zeko. U veseloj predstavi doznajte kako su se prijatelji snašli i koja su ih sve iznenađenja dočekala u potrazi.

I malenim kreativcima pripremili smo aktivnosti u kojima će se moći iskazati. Ukrašavat ćemo pisanice, izrađivati proljetne vjenčiće za stol ili vrata te saditi cvijeće i ukrašavati teglice. Nakon toga djeca se mogu okušati u potrazi za pisanicama, zabavnim igrama, fotografirati s uskršnjim zekom, a svi će se moći zasladiti i čokoladnim pisanicama.

Dok se najmlađi zabavljaju oni nešto stariji toga dana imaju priliku obaviti nabavku namirnica za blagdanske specijalitete, dekoracije za dom i još poneki uskršnji poklon. Očekuje nas zabavan dan pa vas sve pozivamo da nam se pridružite i uživate u zanimljivom sadržaju. Vidimo se!


Reci što misliš!