Zabava

karnevalski dani

Silent party u Gradskoj loži: Istovremeno će se puštati tri glazbena žanra

Silent party u Gradskoj loži: Istovremeno će se puštati tri glazbena žanra
Bojan Bogdanić

U subotu, 10. veljače od 21 sat posjetitelji će imati priliku slušati tri DJ-a u Gradskoj loži na Narodnom trgu.

Silent Party je party s bežičnim slušalicama, kombinacija zabave i socijalnog eksperimenta. Promotor tuluma sa slušalicama u Hrvatskoj, Miro Maslać, zadužen za koordinaciju subotnje večeri objasnio je što posjetitelji mogu očekivati:

– Ideja je već prilično stara i prisutna je kod nas više od desetljeća. Najviše se povezuje s elektroničkom glazbom, ali činjenica je da se oprema može koristiti za bilo kakvu projekciju zvuka bez žanrovskog ograničenja.

Nastupit će DJ Meshi koji će puštati house, DJ Rkoma s repertoarom glazbe iz 70-ih, 80-ih i 90-ih te DJ Double D, koji će se orijentirati na domaću glazbu, kazao je Maslać i objasnio da će posjetitelji pri dolasku na event dobiti bežične slušalice koje omogućavaju potpunu slobodu pokreta.

Slušalice omogućavaju prijem tri različite frekvencije. Koji će kanal i vrstu glazbe slušati, korisnik bira individualno. Ujedno, svatko sebi može prilagoditi glasnoću zvuka i na taj način birati želi li apsolutnu predaju glazbi ili neometanu komunikaciju s drugim osobama. Pritom slušalice svijetle u tri različite boje te se na taj način stvara komunikacija istomišljenika, jer u gužvi možete pronaći nekoga tko je baš od vašeg đira.

– Istovremeno će se puštati sva tri glazbena žanra. Moram napomenuti da se nitko nikada ne zadrži samo na jednom kanalu, nego se uvijek prebacuje i događa se interakcija među ljudima, stalno dolaze jedan do drugoga i sugeriraju na koji kanal prebaciti, rekao je Maslać koji se prisjetio i prošlogodišnjeg Silent Partyja na KvartArtu na kojeg je publika sjajno reagirala.

Tijekom subotnje večeri slijede finalni izbor za najbolje maske i dodjela druge polovice nagrada od strane partnera koji su se ove godine odazvali u velikom broju kako bi uveličali manifestaciju, na čemu im od srca zahvaljujemo: večera za četiri osobe u restoranu Bruschetta; cocktail za četiri osobe u Colonna Bar & Caffe; noćenje za Valentinovo za dvoje u hotelu Miramare; četiri ulaznice za koncert Jelene Rozge u ŠC Višnjik; dnevna ulaznica za spa zonu s bazenom u Wellness&Spa Marea u hotelu Pinija uz 15% popusta na sve tretmane i masaže; obrok za dvoje u restoranu Lanterna u hotelu Pinija u Petrčanima; pršut kojeg donira Piazza Catering; dvije ulaznice za Circus Maximus festival u Noa Beach Club na Zrču te obrok u Burger House Papica!


Reci što misliš!