Zabava

urbofon

SUN U Zadranima pripremila magično, intimno i glazbeno iskustvo

SUN U  Zadranima pripremila magično, intimno i glazbeno iskustvo

Posljednji koncert ovogodišnjeg Urbofon Live programa još jednom je dokazao da zadarskoj publici nedostaje plesa, druženja, uživanja i otkrivanja bisera domaće nezavisne glazbene scene.

U audio-vizualnom klupskom ambijentu Zadrani su uživali u indie/elektro/pop izričaju jedinstvene SUN U. 

SUN U @Urbofon live SUN U @Urbofon live

I ovaj put, dvorana Centra za kreativne industrije oduševila je one koji su prvi put u njoj doživjeli glazbeno iskustvo, a oduševljenje prostorom i atmosferom koja je vlada nije krila ni SUN U.

- Prepoznali smo Urbofon Live program, veliki trud i napor ekipe koja se trudi dići nezavisnu scenu u Zadru na noge i bez puno razmišljanja odlučili podržati cijelu priču i održati koncert u vašem gradu, rekla je Sanja Šiljković, kantautorica koja je u glazbenom svijetu od svojih srednjoškolskih dana, a zadnjih godina plovi solo vodama pod umjetničkim imenom SUN U.

Mračan klupski prostor, osvijetljen tek led lampama u boji, učinio je magičnu i intimnu atmosferu kao stvorenu za ples i stapanje s glazbenom podlogom koju su uz SUN U kreirali Stjepan Begušić na drumpadu i Marko Kuljanski na bas gitari. 

Uz presjek pjesama s dosad objavljenih albuma „Discover“ i „Beton“ koje je SUN U podijelila u dva bloka, iznenađenje večeri bila je sjajna obrada pjesme „Missing“ benda Everything But The Girl.  I nakon sat i pol vremena svirke, publika je htjela još pa je SUN U obećala vratiti se u Zadar po objavi trećeg studijskog albuma koji bi iduće godine trebao ugledati svjetlo dana. 

 


Reci što misliš!