Zabava

2. prosinca hard place

Zadarski "Seksići" na Biggest Little rock festivalu

Zadarski

Izvode originalni dalmatinski hop-cup po kojem su postali poznati i sa kojim uvijek razvesele prisutnu publiku.

Treći dan osmog Biggest Little Rock Festivala u Hard Placeu, u subotu 02.12. zasvirat će zagrebačko pulski rock/ska/reggae bend RADIO AKTIV koji su osvojili dvostruku titulu najboljeg mladog benda Hrvatske na najvećim hrvatskim demo festivalima (HGF / HR Demo Klub, 2011.), a godinu dana kasnije i nominaciju za Porin u kategoriji "Novi izvođač godine" te “Fender Mega Muzika” nagradu za najbolji mladi bend. Nakon bezbroj koncerata i tri studijska albuma dolaze po prvi puta na Najveći Mali Rock Festival.

Iz Zadra stiže band SEXYMOTHERFUCKERS koji izvode originalni dalmatinski hop-cup po kojem su postali poznati i sa kojim uvijek razvesele prisutnu publiku.

Njihovi veliki hit “Ajme meni nije mi dobro” nominiran je 2010. za nagradu Porin, a 2009. su osvojili nagradu Circoolar za najbolji nastup i najbolji spot te pobijedili na ‘Idemo festivalu’.

Dva objavljena albuma i bezbroj koncerata su iza njih. Mladi, ali sve popularniji band POKLE upotpunit će treću večer festvala sa svojim pop/rock punk zvukom i duhovitim tekstovima.


Reci što misliš!