Zabava

preporuka

Robbie Williams kakvog još nismo vidjeli- dokumentarac na Netflixu

Robbie Williams kakvog još nismo vidjeli- dokumentarac na Netflixu
Sasa Miljevic/PIXSELL

Robbie Williamsa ne treba previše predstavljati. Jedan je od najuspješnijih britanskih glazbenika ikad, a svoju karijeru započeo je 90-ih godina u boybandu Take That

Nakon izlaska iz benda bacio se u solo vode s hitovima poput Let Me Entertain You, Angels i Feel. Medijske stupce nije punio samo svojim talentom, nego i borbom s ovisnošću i ostalim skandalima. Da je Robbie intrigantna osoba, shvatio je i Netflix koji je prošli mjesec najavio dokumentarnu seriju o njegovom životu.

Serija Robbie Williams već tjedan dana jedan je od najgledanijih naslova na Netflixu u Hrvatskoj.

Serija se podudara s 25. godišnjicom njegove solo karijere, a prati uspone i padove te medijsko zlostavljanje koje je trpio. Podsjeća i na megapopularni dokumentarac o Beckhamu kojeg smo isto dobili prošli mjesec. Netflix je seriju najavljivao kao surovu, iskrenu i brutalno realnu i nisu lagali. Također su najavljivali i kako ćemo serijom biti šokirani, zgroženi, iznenađeni, zainteresirani i uzbuđeni. Robbie Williams se sastoji od stotina arhivskih i nikad viđenih snimki, ali i stripped down intervjua samog Robbieja koji priča o svojim usponima i padovima.

Serija je otkrila nekoliko šokantnih stvari koje dosad nismo znali o Robbieju. Jedna od stvari o kojima se najviše i priča jest da je otpočetka Take Thata bio ljubomoran na Garyja Barlowa, jednog od članova boybanda. Robbie je otkrio kako je osjećao veliku ljubomoru prema Garyju jer je osjećao da je menadžment benda bio podređen samo njemu i da je on zapravo bio glavna zvijezda.

Još jedna šokantna stvar tiče se njegove veze s Geri Halliwell, članicom Spice Girlsa. Bili su u vezi godinu dana, a zbog ogromne popularnosti obje osobe, paparazzi su ih opsjedali. Robbie je postao paranoičan i sumnjao da je Geri ta koja zove paparazzije zbog čega je odlučio prekinuti vezu. Sad kad gledam, mislim da to uopće nije istina, no u to vrijeme sam stvarno vjerovao, rekao je Robbie u dokumentarcu.


Reci što misliš!