Zabava

uvjerite se sami

Eurovizijski nastup Leta 3 već skupio 2 milijuna pregleda na YouTubeu

Eurovizijski nastup Leta 3 već skupio 2 milijuna pregleda na YouTubeu
Sanjin Strukić/PIXSELL

Polufinalni nastup Leta 3 prešao je dva milijuna pregleda na službenom YouTube kanalu Eurosonga u manje od 48 sati te je još uvijek najgledaniji u konkurenciji.

Pogledajte sami.

 

Niti jedan drugi nastup, osim hrvatskog, nije uspio još prijeći dva milijuna pregleda, iako Finska i Izrael ne zaostaju puno.

U ovom trenutku pjesma Cha Cha Cha finskog predstavnika Käärije broji 1.8 milijuna pregleda, dok pjesma Unicorn izraelske predstavnice Noe Kirel ima 1.7 milijuna pregleda. Pjesma Tatoo švedske predstavnice Loreen drži se na 1.5 milijuna pregleda u ovom trenutku.

Nastup srpskog predstavnika Lukea Blacka ima 760.000 pregleda.

Fanove oduševio nastup Hrvatske

Podsjetimo, Let 3 je svojim nastupom na Eurosongu izazvao delirij među fanovima te je pobrao brojne komplimente.

"Tek sam shvatila značenje pjesme i poruku. Sad sam opsjednuta ovim", "Ovo je savršeno, zaslužili su finale", "Jedini su originalni, sve ostale pjesme su plagijati", "CongraŠČulations", "Opet ću za vas glasati u finalu, pozdrav iz Izraela", neki su od komentara.

Posljednji put Hrvatska je bila u finalu Eurosonga 2017. godine, kada nas je predstavljao Jacques Houdek. Godinu ranije u finalu je bila Nina Kraljić, a 2014. i 2015. Hrvatska na Eurosongu zbog konstantnih loših plasmana uopće nije sudjelovala.


Reci što misliš!