Zabava

Rasprodano prošlogodišnje izdanje

Galoop festival u Đakovu uz Zabranjeno pušenje, Pipse, Urbana&4 i Rundeka

Galoop festival u Đakovu uz Zabranjeno pušenje, Pipse, Urbana&4 i Rundeka
Grgur Zucko/PIXSELL

Drugo izdanje Galoop festivala vraća se u Đakovo u petak, 16. lipnja, i subotu, 17. lipnja, te će u Strossmayerovom parku ugostiti neka od najaktualnijih imena naše scene, kao što su Zabranjeno pušenje, Pips,Chips&Videoclips, Urban&4 i Rundek, objavio je organizator agencija LAA.

Rasprodano prošlogodišnje premijerno izdanje Galoop festivala okupilo je više od 1000 ljudi po danu na nastupima poput onih Hladnog Piva, Brkova i Jonathana. Ove godine festival se vraća na istu lokaciju u istom konceptu od dva dana s po tri izvođača.

Galopiranje u ljetne dane počinje u petak, 16. lipnja, kada dolazi Zabranjeno pušenje, jedan od najvažnijih bendova ovog podneblja. 

Pridružuju im se kultni Pips,Chips&Videoclips koji će donijeti set najvećih hitova iz kompletne karijere i pokazati zašto su jedan od koncertno najtraženijih bendova.

Prvog dana festivala nastupit će i pop rock bend BluVinil, vlasnici jednog od najboljih domaćih albuma prošle godine.

Drugi dan, u subotu, 17. lipnja, na pozornicu se penju Urban&4, a jedan od hrvatskih najupečatljivijih glazbenika sa svojom četvorkom donosi najbolje pjesme iz duge karijere. 

Pridružuje im se Darko Rundek praćen s Ekipom, sastavljenom od vrhunskih glazbenika, koji će podsjetiti na svoj bogati katalog pjesama.

Drugu večer i festival zatvara elektronička live techno senzacija ABOP, najavljuje organizator.


Reci što misliš!