Zabava

nakon zadra

Ivica Sikirić Ićo opet pred zagrebačkom publikom

Ivica Sikirić Ićo opet pred zagrebačkom publikom
Iva Perinčić

Nakon što je prošle godine uspio cijeli Lisinski dići na noge svojim hitovima, pjevač kojeg zovu fenomenom dalmatinske glazbe ponovno priprema nezaboravan provod za zagrebačku publiku

Ićo dolazi u petak, 19. 5. u zagrebački Johann Francu s repertoarom svojih najvećih hitova. S publikom će tako zapjevati "Najlipša si", "Ovo tilo vire nema", "Opet je jubin cilin tilon", "U inat onima što šute" te brojne druge uspješnice koje će pratiti nezaboravna atmosfera.

Ovu godine Ićo je započeo radno. Osim novog singla "U inat onima što šute", za vjernu je publiku pripremio i mnoštvo koncertnih nastupa. Zadnji je bio jučer, zadnj dan zadarskog Street Food festival na Punatmici.

"Najteže je pjevati u svom gradu", otkrio je Ićo. No, srcu mu je bilo puno kada se popeo na pozornicu i ugledao more ljudi. "Ma bilo je odlično! Došlo je stvarno mnogo ljudi, gotovo da se nije moglo prolaziti. Stvarno odlična atmosfera", rekao je Ićo i dodao, "očekujem da će tako odlično biti i u Zagrebu 19. 5."

Na pitanja o tome na čemu trenutno radi, Ićo je najavio duet koji će sve oduševiti, ali više detalja nije želio otkriti. Do tad, bacite oko na Scardoninu stranicu i popis koncerata koji su pred Ićom.


Reci što misliš!