Zabava

Jeste li znali?

Kim Kardashian otkrila najbolji poslovni savjet, ali i tajnu svog uspjeha

Kim Kardashian otkrila najbolji poslovni savjet, ali i tajnu svog uspjeha
NBC Today

Prije samo nekoliko godina, reality zvijezda Kim Kardashian bojila je vlastitu odjeću za oblikovanje tijela u kupaoni vrećicama čaja. Ubrzo je njena ideja procvjetala u brend Skims vrijedan 3,2 milijarde dolara koji je katapultirao reality zvijezdu u poslovnog titana.

- Samo sam tražila rješenje za činjenicu da volim nositi odjeću za oblikovanje tijela i zbog situacija da nije postojao ton boje koji bi odgovarao mojoj koži, a kamoli većini mojih prijatelja, rekla je Kardashian CNN-ovoj Poppy Harlow na Time 100 summitu u utorak, dodajući da nije bilo “nijednog tona između blijede ili crne boje” među odjećom za oblikovanje tijela u to vrijeme.

 

Skims je procijenjen na 3,2 milijarde dolara i Time ga je proglasio jednom od najutjecajnijih kompanija u 2023. godini.

Za Kardashian je cilj brenda bio ispuniti potrebe koje nisu bile zadovoljene postojećim na tržištu, a to je bilo da ponudi širok izbor boja odjeće za oblikovanje za žene.

 

Njezin se posao brzo proširio izvan Skimsa, prošle godine osnovala je privatnu investicijsku kompaniju SKII Partners.

Kako stari, 42-godišnja Kardashian shvatila je da sada ima luksuz birati ljude kojima želi biti okružena.

 

- Ako ste na nekom mjestu i odvojite vrijeme, shvaćate da apsolutno ne želite poslovati s ljudima s kojima ne želite provesti praznike i koji vam se ne sviđaju, rekla je ona.

- Nisam imala tu priliku tijekom tolikog dijela svoje karijere da biram s kim želim biti u poslu, niti sam imala prilike upoznati te ljude, rekla je i dodala kako apsolutno vjeruje ljudima s kojima danas surađuje.

 

Kim je također otkrila i svoju misiju kojoj već dugo teži, a to je da postane odvjetnica.

Ona planira položiti pravosudni ispit u Kaliforniji 2025. godine.

 

- Bila bih sretna kada bih bila odvjetnica s punim radnim vremenom i da to radim, rekla je na pitanje kako bi se osjećala da se odrekne života pred kamerama.


Reci što misliš!