Zabava

28. travnja

Koncert Jure Brkljače u zagrebačkom Johann Francku

Koncert Jure Brkljače u zagrebačkom Johann Francku
Hit Produkcija

Prije nepunih mjesec dana Jure Brkljača razveselio nas je novom pjesmom i video spotom ''Sreća je propast za tugu'', autora Miroslava Rusa.

Spomenuti uradak u kratko vrijeme osvojio je radijski eter, kao i srca brojnih fanova, a kako stvari stoje ovo je, slobodno možemo reći, nastavak njegovih dosadašnjih uspješnica.

No, ovdje nije kraj, pravo iznenađenje tek nam stiže.

 

U petak, 28.4., Jure će prvi out održati koncert u zagrebačkom Johann Francku, a vjerujemo kako nema bolje pozivnice za uživanje u večeri prepunoj emocija i odlične glazbe.

Ujedno, ovo je prilika da prvi put uživo čujete aktualni singl ''Sreća je propast za tugu'', uz mnoge druge pjesme, koje su obilježile Jurin put na glazbenoj sceni, kao što su ''Ne postojim kad nisi tu'', ''Ostani tajna moga života'', ''Lipa'', ''Hajde nazovi me'', ''Znao sam'', ''Prozor'', duet s Tonyjem Cetinskim ''Ovo je istina''…

 

- Veselim se koncertu u Zagrebu, po prvi puta u Johann Francku. Pozivam sve ljude, koji me prate i koji su mi podrška cijelo ovo vrijeme da dođu i da se zajedno zabavimo. Posebno me veseli live izvedba svojih pjesama koje ću malo obraditi, ali na listi će biti i pjesme drugih izvođača koje svi volimo i pjesama koje su me obilježile na A strani, poručuje Jure.

 

Prepoznatljiv Jurin vokal, odlična svirka, još bolje pjesme i atmosfera koja se jednostavno ne propušta samo je jedan mali dio onoga što vas čeka, 28.4., uživo u srcu Zagreba.

Svoju ulaznicu već danas pronađite putem sustava Entrio i od 21:00 sat uplovite u večer za pamćenje, uz Jure Brkljaču.


Reci što misliš!