Zabava

6. svibnja - arsenal

Parni valjak vraća se na scenu i to koncertom u Zadru

Parni valjak vraća se na scenu i to koncertom u Zadru
Dinko Čvorić - Doringo

Parni valjak vraća se na scenu i to iz Zadra, doznaje se sa službene stranice benda koji turneju započinje 6. svibnja u klubu Arsenal. Novi pjevač, novo glazbeno putovanje...sa sjećanjem na legendarnog Akija.

Nakon što je objavljeno da je Igor Drvenkar novi pjevač Parnog valjka te su s njim predstavili novu pjesmu pod nazivom Moja glava, moja pravila, sada su glazbenici najavili i prve koncerte s novim pjevačem. Pred publiku stižu brzo, već u svibnju ove godine.

Najavljeni koncerti održat će se u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru.

Serija koncerata započinje 6. svibnja nastupom u zadarskom Arsenalu, a potom nastupaju 10. svibnja u riječkom Pogonu kulture. U Sloveniji kreću nastupati 26. svibnja, kada je zakazan koncert u ljubljanskoj Cvetličarni, a dan poslije su u mariborskom ŠTUK-u.

"Klubovi su mjesto gdje se Valjak uvijek odlično osjeća, pa će i prvi ovogodišnji koncerti krenuti iz manjih prostora. To je veliki logistički i produkcijski posao, ali svi jedva čekamo ponovno krenuti na put. Repertoar se uvježbava svaki dan i mogu vam reći da zvuče izvrsno", otkriva Dino Bahtijarević, menadžer benda Parni valjak.

To nisu jedini koncerti Parnog valjka s novim pjevačem u nadolazećem periodu. Bit će ih još, ali još uvijek glazbenici nisu otkrili sve detalje.


Reci što misliš!