Zabava

#kostrena

Riječki Tattoo Expo: Nagrađen zadarski meštar tetovaža Mario Manai

Riječki Tattoo Expo: Nagrađen zadarski meštar tetovaža Mario Manai
Nel Pavletić/PIXSELL

11. Rijeka Tattoo Expo od 25. do 27. studenog održava se u Sportskoj dvorani u Kostreni - 112 tattoo artista natječu se za titulu najboljeg na konvenciji.

Unikatne nagrade za tattoo natjecanje izradili su članovi Udruga za kreativno stvaralaštvo "Vali" Kostrena.

Kostrena: 11. Tattoo Expo Kostrena: 11. Tattoo Expo

Ideja je proizašla iz jednog od prepoznatljivih kostrenskih motiva, morskog konjica koji je za tattoo expo dobio specifičan izgled. Nagrade su izrađene od keramike u tehnici raku.

Riječka tattoo konvencija najdugovječnija je na našim prostorima i ujedno prva u Hrvatskoj.

U 2021. godini održano je jubilarno deseto izdanje konvencije, a tim je povodom snimljen kratki dokumentarni film autorice Mie Mohorić, ujedno i jedne od organizatora konvencije.

Kao i svake godine, važna stavka je i zabavni popratni program čiji je naglasak stavljen na atraktivne aero nastupe odnosno ples na svili u petak, a trapezu i suspenzije u subotu.

Za nedjeljno poslijepodne tu su atraktivne točke Ri Dance plesne skupine. Kroz sva tri dana posjetitelji će imat priliku poslušati zanimljive tematske razgovore s gostima iz područja tattoo scene i tetoviranja. Glazbeni dio programa i ove godine prepušten je u ruke ekipi Radio Rože koja je već nekoliko godina sastavni dio konvencije.

Zadarski tattoo majstor Mario Manai nagrađen je u kategoriji ''svemir'' za svoj rad.

Čestitamo!


Reci što misliš!