Zabava

slažete li se?

Ovi će se horoskopski znakovi vjenčati u 2023. godini

Ovi će se horoskopski znakovi vjenčati u 2023. godini
Miroslav Lelas/Pixell

Iduća će godina za mnoge biti čarobna i puna ljubavi i romantike. Za neke će znakove u 2023. godini ljubav definitivno biti u zraku, a njihovi će se životi promijeniti nabolje.

Doznajte jeste li na popisu onih koji će se iduće godine vjenčati i trebate li uskoro početi planirati najljepši dan u životu.

Ovan

Čak i ako im to trenutno nije ni na kraju pameti, uskoro će postati spremni reći "uzimam". U narednim mjesecima sve će više doći do izražaja njihova potreba za pripadanjem, a vjenčanje je moguće u ožujku ili tijekom ljeta.

Bik

Bikovima će se iduće godine ostvariti mnoge želje, pa će tako oni koji maštaju o vjenčanju iz snova konačno doći na svoje. Ljubav će im biti glavna inspiracija, pa bi se čak i okorjeli neženje mogli odvažiti na tako velik korak poput stupanja u brak, a najpogodniji mjeseci za vjenčanje su veljača i listopad.

Škorpion

Nakon uspona i padova koje su doživjeli u 2022., nova im godina donosi povoljne promjene. Iako Škorpioni nisu tip ljudi kojima je institucija braka osobito bitna, mogli bi sve iznenaditi najavom vjenčanja između listopada i kraja iduće godine.

Jarac

I njima svadbena zvona glasno zvone. Jarci možda nisu romantični, no drže do tradicionalnih vrijednosti i zato žele ozakoniti vezu s onim do koga im je stalo. Proljeće im donosi mnogo sreće pa će mnogi proslaviti vjenčanje u svibnju.


Reci što misliš!