Zabava

#show

Zadranin Mario Tomas vraća se u Masterchef, pogledajte u večerašnjoj emisiji kako mu ide drugi put

Zadranin Mario Tomas vraća se u Masterchef, pogledajte u večerašnjoj emisiji kako mu ide drugi put
Promo/Nova TV

Počelo je novo izdanje kulinarskog showa Masterchef na Novoj TV. U večerašnjoj epizodi moći ćemo vidjeti i mladog Zadranina Marija Tomasa, koji je povratnik iz prošle sezone

Naime, tada je imao poteškoća sa svojom sporosti u kuhinji. ''Obećao sam sebi da ću ove godine biti jako brz. Skroz sam drugačiji od prošle sezone'', kaže Mario koji je odlučan doći u top 10. ''Sad nemam uopće tremu'', kazao je prije pojavljivanja pred žirijem, no ruke su mu se unatoč tome tresle. Odlučio se raditi jelo za koje mu treba zapravo sat i pol vremena, a hoće li ga uspjeti pripremiti i to još k tome na zadovoljstvo žirija, tek ćemo vidjeti.

Iznenađenje koje je Mario Tomas imao za žiri je to da se ove godine u MasterChef prijavila i njegova sestra Irena Kopsa. Irena ima šestero djece te se u show prijavila na nagovor brata. Koliko su slični ona i Tomas i ima li ova primalja koja se bavi i pjevanjem, dovoljno vještina u kuhinji da zadivi žiri, doznat ćemo u novoj epizodi.

e2bf7e3dd93eb7b82fc5e286799726f3.jpg?v=2Inače, Irenu smo nedavno imali prilike gledati i u show "Večera za pet na selu" na RTL televiziji.


Reci što misliš!