Zabava

pjevačica u glumačkim vodama

Lady Gaga bit će Harley Quinn u novom "Jokeru"

Lady Gaga bit će Harley Quinn u novom
Instagram

Pop zvijezda Lady Gaga potvrdila je da će glumiti jednu od glavnih uloga u novom nastavku popularnog filma "Joker".

Kako prenosi Nova.rs, Zajedno sa Joaquinom Phoenixom, koji je za svoju ulogu Jokera dobio Oskara, Gaga će se naći u novom nastavku filma kao Harley Quinn. Redatelj filma je Todd Phillips.

Phillips je već neko vrijeme pisao scenarij s koscenaristom „Jokera“ Scottom Silverom i konačno ga je pokazao studiju. Sredinom lipnja Phillips je na društvenim mrežama otkrio naslov novog projekta – „Joker: Folie à deux“, naslov koji upućuje na medicinski termin za identičan ili sličan mentalni poremećaj koji pogađa dvije ili više osoba, obično članova iste obitelji.

Joker je poznat po svojoj nasilnoj vezi s Harley Quinn, njegovom psihijatricom u mentalnoj ustanovi poznatoj kao Arkham Asylum, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegov pomoćnica i partnerica u zločinu. Nejasno koriste li Phillips i kompanija druge likove iz DC-a ili sami stvaraju nove, kao što su radili u mnogim slučajevima sa svojim prvim filmom.

Drugi dio filma navodno je mjuzikl. Producent novog „Jokera“ je također bio i producent remakea „Zvijezda je rođena“, u kojoj je glavnu ulogu tumačila upravo Gaga.

Pjevačica je na svojim društvenim mrežama objavila kratak tizer, u kojem je potvrdila da su ona i Joaquin Phoenix u glavnim ulogama.


Reci što misliš!