Zabava

astro kantun

Najarogantniji znakovi Zodijaka

Najarogantniji znakovi Zodijaka

Ova četiri znaka misle samo na sebe. Napravit će sve da zadovolje svoje potrebe i ostvare svoje ciljeve, a pritom ne mare previše ni za druge ljude oko sebe, kao ni njihove osjećaje

Oni ne brinu za druge. Stavljaju sebe na prvo mjesto, često pritom zanemaruju tuđe osjećaje. Misle da se svijet vrti oko njih. Egocentrični su i nemaju previše razumijevanja za tuđe probleme. Ovo su 4 najarogantnija znaka Zodijaka.

Ovan

Ovaj je poznat je po upornosti, on će učiniti što god zamisli. Kako bi ostvario svoj silj spreman je na sve, pa i gaziti preko drugih. Ovan teško uzima u obzir tuđa osjećanja i ne razumije potrebe drugih. Ako želite da vam pruže suosjećanje ili pomoć, morat ćete im to nacrtati kako bi vas primijetili. Nestrpljivi su, arogantni i misle da su najbolji. 

Bik

Rođeni u ovom znaku vjeruju da su uvijek u pravu. Učinit će sve da privuku vašu pažnju na svoje interese i probleme jer toliko su upućeni na sebe da vjeruju da je ono što se njima događa važnije od svega što se događa drugima. Nemaju izraženu svijest o potrebama i osjećajima drugih ljudi. Iako se možete na njih osloniti, Bikovi ne odaju takav dojam jer često nisu spremni na kompromis i streme samo ka svojim ciljevima.

Lav

Lavovi imaju previsoko mišljenje o sebi. A poznati su i po navici da pretjeruju i preuveličavaju sve. Misle da su uvijek u pravu, a ego im često stvara poteškoće na putu do uspjeha. Što god da rade vjeruju da su u tome najbolji i misle da sve znaju. Lavu je potrebna neograničena pažnja drugih kako bi mu samopouzdanje opstalo, a skloni su omalovažavanju drugih samo da bi ispali bitni.

Jarac

Jarac sebe voli najviše. Vjeruje da je on jedini uvijek u pravu, u svemu. Previše su usredotočeni na svoj posao i ciljeve. Kada donese odluku i ako stvari krenu u drugom smjeru i on počne sumnjati u svoju odluku ili potez, odjednom će doći do zaključka da su za njegovu grešku krivi svi drugi, osim njega, donosi Atma. 

 


Reci što misliš!