Zabava

3. prosinca u ciboni

Ususret tradicionalnom koncertu: Za koncert Tomislava Bralića i klape Intrade potrebne covid potvrde

Ususret tradicionalnom koncertu: Za koncert Tomislava Bralića i klape Intrade potrebne covid potvrde
Marko Dimic/PIXSELL

U petak 3. 12. 2021. u 20 sati u Ciboni Tomislav Bralić i klapa Intrade imaju svoj tradicionalni, a ove godine i jubilarni 15 koncert u Zagrebu. Kako bi gledatelji uživali u još jednom lijepom koncertu i zaštitili sebe, ali i druge u dvorani, organizatori su pripremili upute o mjerama zaštite.

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) ili uz antigensko testiranje i identifikacijski dokument prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.).

Za sve one koji nemaju EU digitalnu Covid potvrdu, Scardona je u suradnji s poliklinikom “Life” osigurala brzo antigensko testiranje za izdavanje EU digitalne COVID potvrde o testiranju u prolazu Cibone, u press centru od 18 do 20 sati na dan koncerta po cijeni od 50 kuna.

S obzirom na to da antigenski test  vrijedi 48 sati, pozivamo sve posjetitelje bez EU COVID putovnice da iskoriste priliku i izbjegnu gužvu prije koncerta te svoje testiranje obave u prostorijama poliklinike "Life" na adresi Trpinjska 5a (Svetice) bez naručivanja i bez prethodne najave od 7 do 20 sati u četvrtak 2. prosinca ili petak 3. prosinca.

U cilju brzog ulaza na koncert uvodimo digitalnu kontrolu ulaza. Molimo vas da prije koncerta imate pripremljene EU COVID potvrdu, osobnu iskaznicu i ulaznicu. Dokumente ćete postaviti ispred uređaja za provjeru prema danim uputama na ekranu uređaja.

Nošenje zaštitnih maski obvezno je u zatvorenom prostoru. Prilikom ulaska i izlaska molimo da držite razmak od najmanje dva metra.

Klapi je uvijek posebno drago pjevati na ovim tradicionalnim koncertima u Zagrebu krajem godine. Repertoar je spreman, a klapa ne može dočekati!


Reci što misliš!